Saneerauksen ammattilainen Jyväskylässä

Ota yhteyttä

Rakennusliike Jytara Oy tarjoaa kokonaisvaltaista saneerausta ammattilaisen varmalla otteella Jyväskylässä ja muualla Keski-Suomessa. Teemme saneerauskohteiden peruskorjaukset ja -parannukset sekä uudistamiset ja lisärakentamiset alusta loppuun asti.

Huolehdimme projektin kaikista vaiheista, loppusiivousta myöten. Tarjoamme rakennussaneerauspalvelua yrityksille ja yksityisille rakentajille sekä julkiselle sektorille. Teemme töitä myös alihankintana.

Teetä saneeraus vaivattomasti alan ammattilaisella

Saneerausta kutsutaan myös korjausrakentamiseksi. Sillä tarkoitetaan olemassa olevan rakennuksen yhdellä kertaa tapahtuvaa korjaamista tai muuttamista. Yleensä rakennuksen olemassaolon aikana näin kattavia korjaus- tai muutostöitä tehdään vain muutaman kerran.


Saneeraustyöt kannattaa teettää alan asiantuntijalla, joka tuntee viranomaisten antamat rakennusmääräykset. Vanhojen talojen saneerauksessa on tärkeää olla myös tietoinen eri aikakausien rakennusteknisistä ratkaisuista.


Meiltä löytyy pitkä kokemus ja laaja osaaminen erilaisista saneeraustöistä. Voit siis luottaa osaavaan työskentelyymme. Tutustumme aina saneerauskohteeseemme perusteellisesti ja etenemme työssämme suunnitelmallisesti. Näin saavutamme mitä parhaimman lopputuloksen.

Saneerauksella lisäät rakennuksen energiatehokkuutta ja jälleenmyyntiarvoa

Saneerauskohteiden peruskorjauksilla ja -parannuksilla saat myös mahdollisuuden parantaa niiden energiatehokkuutta. Saneeraus on siis myös ekologinen teko. Se pidentää rakennuksesi elinikää ja nostaa sen jälleenmyyntiarvoa.


Saneerauksen kokeneina ammattilaisilla meillä on näkemystä luoda viihtyisiä ja nykyaikaisia tiloja ja siten lisätä asumismukavuutta. Kaikissa saneeraustöissä otamme huomioon rakennuksen ominaispiirteet ja kuuntelemme luonnollisesti toiveitasi sekä tarpeitasi.

Muut rakentamisen ja remontoinnin palvelumme

Saneerauksen lisäksi tarjontaamme kuuluu asiantuntevan uudisrakentamisen ja rakennusvalvonnan palvelut. Teemme myös laadukkaat remonttityöt omakotitaloihin ja huoneistoihin sekä liiketiloihin. Muunnamme julkiset tilat sekä kotitaloudet esteettömiksi, jolloin kaikki kulkuväylät vapautuvat liikuntarajoitteisten käyttöön. Palvelemme Jyväskylässä ja koko muun Keski-Suomen alueella.

Rakennusliike Jytara Oy tekee saneerauksesta vaivatonta Jyväskylässä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!