Kustannustehokasta uudisrakentamista Jyväskylässä

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Rakennusliike Jytara Oy tarjoaa osaavaa uudisrakentamista yksityisille ja yrityksille sekä julkisen sektorin toimijoille Jyväskylässä ja koko Keski-Suomen alueella.

Työskentelemme kustannustehokkaasti ja osaavasti. Toteutamme uudisrakentamista kätevästi avaimet käteen -palveluna.
Kerromme mielellämme lisää kattavista palveluistamme!

Pientalot pitkällä kokemuksella

Uudisrakentamisella tarkoitetaan rakennusluvanvaraista rakentamista. Yrityksemme Rakennusliike Jytara Oy on kokenut pientalojen uudisrakentaja. Meiltä hoituu niin uuden rakennuksen kuin olemassa olevan rakennuksen yhteyteen rakennettavan uuden tilan rakentaminen.


Urakoitsijaksi kannattaa valita ammattilainen, joka hallitsee uudisrakentamisen kokonaisuuden. Rakentamisessa on tärkeää aikatauluttaa urakan eri työvaiheet oikein. Materiaalit pitää esimerkiksi saada työmaalle riittävän ajoissa. Kokeneella urakoitsijalla on tietotaitoa toteuttaa koko uudisrakentamisurakka ongelmitta ja viivästyksittä alusta loppuun asti.


Seuraamme myös tarkasti rakentamisen uusia tuulia ja päivitämme osaamistamme. Saat siis meiltä aina ajanmukaiset uudisrakentamisen palvelut tarvitsemaasi kohteeseen.

Piharakennukset ja autotallit

Rakennamme piharakennukset leikkimökistä autotalliin. Kauniisti rakennettu piharakennus tuo uutta ilmettä pihaasi. Se ratkaisee myös monet säilytysongelmat sekä kotipihallasi että mökilläsi. Rakentamisen kokeneina ammattilaisina toteutamme joustavasti makuusi ja käyttötarkoitukseesi sopivimmat rakennukset. 


Autotalli kasvattaa kiinteistösi arvoa merkittävästi ja helpottaa elämääsi. Se on myös hyvä sijoituskohde, sillä autotallissa autosi pysyy lämpimänä ja hyvässä suojassa. Rakennamme toiveidesi mukaisen autotallin kilpailukykyiseen hintaan.

Pyydä tarjous!

Esteettömät kulkuväylät liikuntarajoitteisille

Yrityksemme rakentaa osaavasti myös esteettömät kulkuväylät liikuntarajoitteisille. Kulkuväylät rakennetaan koviksi, tasaisiksi ja luistamattomiksi niin, että myös sadesäillä niillä kulkeminen sujuu ongelmitta.
Ota rohkeasti yhteyttä, kun tarvitset uudisrakentamisen asiantuntijaa Jyväskylässä ja muualla Keski-Suomessa. Teemme myös remonttitöitä ja tarjoamme rakennusvalvonnan palvelua.

Lue lisää remonteista

Rakennusliike Jytara Oy toteuttaa sujuvaa uudisrakentamista Jyväskylässä.

Soita tai lähetä viesti!